Starterslening Boekel

Voorwaarden Starterslening Boekel

Gemeente Boekel

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Gemeente/Boekel.jpg

De gemeente Boekel heeft de voorwaarden opgesteld waaraan jij moet voldoen om voor de Starterslening in aanmerking te komen. De gemeente Boekel bepaalt ook of jij in aanmerking komt voor een Starterslening bij SVn.

Doelgroep Starterslening Boekel

  • De aanvrager is jonger dan 36 jaar, tenzij de aanvrager een een binnen de gemeente Boekel gelegen huurwoning vrijmaakt met een maximale kale huurprijs gelijk aan de aftoppingsgrens van 3- of meerpersoonshuishoudens;
  • De aanvrager is niet eerder in bezit geweest van een koopwoning.

Overige condities Starterslening Boekel

Contactgegevens gemeente Boekel
Postadres
Postbus 99
5427 ZH  BOEKEL 
 
Telefoon en e-mail
Mevr. Jessica van Bergen
T: (0492) 328 383
 
Website

Starterslening gemeente Boekel 

Starterslening Boekel aanvragen

De datum van uitgifte van het SVn-aanvraagformulier bepaalt de volgorde waarin de aanvragen voor uitputting van het budget in aanmerking komen. Het SVn beheert het Startersfonds voor de gemeente, waaruit de Starterslening wordt betaald. Met de hulp van onze Erkend StartersCoach kun jij een Starterslening bij de gemeente Boekel aanvragen.

De gemeente Boekel bepaalt of jij aan de bovengenoemde voorwaarden voldoet. Voldoe jij aan de voorwaarden? Dan ontvang jij van de gemeente Boekel de brochure van SVn en het uitgebreide SVn aanvraagformulier waarmee wij de lening voor jou bij het SVn kunnen aanvragen.

Laat je begeleiden bij de aankoop van jouw eerste woning en bespaar tot duizenden euro's via de hulp van onze Erkend StartersCoach.

Bron: gemeente Boekel en SVn